Studenten....

Voor jullie is er een belangrijke rol weggelegd.

Praktische zaken »

Voorwoord

Beste student,

Nu de jaarlijkse kennismaking met de nieuwe teams van de studentenclubs voorbij zijn, kunnen we ons nu bezig houden met de specifieke meerwaarden die we voor jou kunnen betekenen. Naast het bieden van ontspanning, is dat uiteraard het denken aan jullie toekomstige carrière na je studies. Die bereidt zich immers niet na je studie voor, maar al tijdens je studie.

Het is om die reden dat ELSA Antwerpen en SOFIA de handen ineen slaan om je te helpen in het zetten van de eerste stap naar een veelbelovende loopbaan.

Hoe doen we dat precies?

We organiseren voor jullie niet één, maar twee evenementen. Binnen de Antwerp Law Jobdays hoort in eerste instantie de Job Fair of de jobbeurs en in tweede instantie de Campus Interviews of de sollicitatiegesprekken.

Indien je op een van de twee knoppen onderaan duwt, heb je meer informatie over het evenement.

Job Fair Campus Interviews

Meerwaarde?

De belangrijke meerwaarde van de Antwerp Law Jobdays is, dat jij in dit geval zelfs niet uit je bureaustoel thuis hoeft te komen of ver hoeft te gaan. Wij brengen immers de kantoren naar jou. Bovenaan in het menu bij de knop 'Deelnemers' ga je dan ook kunnen terug vinden wie er precies komt. Wij verzekeren jou dat we het onderste uit de kan hebben gehaald om een zo divers mogelijk beeld te geven van de verschillende carrièremogelijkheden na je diploma.

Ook in tijden van de coronapandemie hebben we getracht om minstens de Job Fair van de Antwerp Law Jobdays zo informeel mogelijk te houden. Bij het onderdeel 'Praktisch' in het menu bovenaan, zal je dan ook terugvinden hoe het nu online in zijn werk gaat.

Wij hopen je alvast overtuigd te hebben en zien je hopelijk op beide evenementen.

Doelgroep

Iedere student vanaf Bachelor 3 is toegelaten.

Meer precies gaat het om de volgende studenten:

Studenten uit de

  • derde bachelor in de Rechten
  • eerste master (of Laws) in de Rechten
  • tweede master (of Laws) in de Rechten
  • manama Fiscaal Recht
  • andere manama's in de Rechten (bv. manama Notariaat, manama IP & IT-recht, manama Sociaal recht, manama Internationaal en Europees recht, etc...)

Het maakt in dit geval niet uit of je je opleiding in het Nederlands of Engels volgt. In both cases, we'd like to welcome you at our virtual event.

Het is wel belangrijk dat je je even inschrijft. Inschrijven doe je via de chatbot, rechts onderaan je scherm.

Bovenaan vind je enkele testimonials van (oud)-studenten die succesvol een stage of vast werk hebben kunnen regelen, dankzij de Antwerp Law Jobdays.